Política 08/10/2020

L'oposició denuncia el nomenament d'Elena Costa com a gerent de la FFTM

Acusen el PSOE de "col·locar" gent del partit en una plaça estratègica

Ivan Martin
1 min
Elena Costa s'incorpora a l'equip de responsables del Consell en matèria turística.

MaóEl Partit Popular i Ciutadans acusen l’equip de govern del Consell de Menorca de nomenar a dit Elena Costa com a nova gerent de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM). El patronat de l’ens públic aprovà aquest dimecres l’elecció definitiva de la fins ara directora insular d’Ordenació Turística. Costa és graduada en Turisme i té un postgrau en Màrqueting i Comunicació de les Destinacions Turístiques.

El conseller del PP a la institució, Carlos Salgado, ha criticat aquest dijous el PSOE per exercir “d’agència de col·locació”. “La presidenta, Susana Mora, ha consumat la col·locació a dit i l’enganyifa de nomenar una companya de partit per a un dels llocs de feina més importants en aquests temps que corren, a més de ser estratègicament clau per reduir els efectes de la pandèmia en el sector turístic”, ha assenyalat.

Salgado també ha fet referència al vot d’abstenció d’Unides Podem i Més per Menorca a l’aprovació per al patronal de la FFTM: “El PSOE ja no s’amaga de col·locar els seus i té el vistiplau de la vergonyosa abstenció dels seus socis de govern, que demostren que simplement fan el que vol la cap de gabinet”.

D’altra banda, el portaveu de Ciutadans, Eugenio Ayuso, considera que el procés ha estat poc transparent i posa de manifest la “degeneració” que han viscut últimament les administracions públiques: “Demanam que l’elecció de les places d’alta direcció del Consell es determinin per procediments oberts en què es prioritzin els mèrits en detriment del carnet d’afiliat d’un partit polític”.

stats