Política 20/07/2018

Els 73 compromissaris del PP balear, rumb al congrés de Madrid

El partit continua mantenint la façana de neutralitat, tot i que a les primàries Pablo Casado va ser el més votat pels militants de la Comunitat

Kike Oñate
1 min
Biel Company després de parlar amb la premsa

PalmaEls 73 compromissaris del Partit Popular balear han partit aquest divendres dematí cap al congrés on es decidirà "qui serà el president del Partit Popular i candidat a la presidència del govern d'Espanya", segons ha declarat Biel Company. El president de la formació popular s'ha mostrat neutral sobre a quin candidat donaran suport, encara que la militància balear va votar àmpliament Pablo Casado. "Cada compromissari duu la responsabilitat d'haver de triar la persona que consideri més adequada", ha afirmat Company, qui ha evitat donar-ne la seva opinió.

Respecte del congrés, Company ha expressat "la il·lusió perquè a partir de la setmana que ve el parit surti enfortit". En cas d'uns resultats molt igualats, considera que "això exigirà més responsabilitat per fer un projecte integrat amb vista al futur". També ha mostrat ganes d'escoltar els discursos tant de Mariano Rajoy com de Pablo Casado i Soraya Sáenz de Santamaría.

Sobre la situació del partit balear, Company ha declarat que ha parlat amb els dos candidats, que "m'han transmès la intencionalitat de defensar els interessos de les Balears i, a més, coneixen les nostres singularitats".

stats