Política 12/05/2019

Ciutadans vol modernitzar i revitalitzar la zona del Ponent de Palma

La candidata a l'Ajuntament, Eva Pomar, considera imprescindible un pla per posar fi a la mala imatge de Cala Major i els voltants

Ara Balears
1 min
Ciutadans proposa modernitzar i revitalitzar la zona del Ponent de Palma

PalmaLa candidata de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, s'ha compromès a "revitalitzar i modernitzar la zona de Ponent per posar fi a la mala imatge i les molèsties als veïns". En aquest sentit, Pomar ha assegurat que "Citadans posarà damunt la taula un pla d'actuació per revitalitzar i modernitzar tota la zona. Durant els primers 100 dies de govern, ens posarem en marxa per licitar projectes i evitar la pèrdua d'uns fons europeus que, si no s'utilitzen, es perden".

En referència als fons europeus (Fons FEDER), la candidata de Cs a la batlia de Ciutat ha denunciat que "el senyor Noguera i el senyor Hila estan malgastant fons europeus que anaven dirigits a la transformació d'aquesta zona, el que coneixem com el Pla Litoral de Ponent, que amb prou feines s'ha posat en marxa per culpa de la inacció del Pacte".

"La zona de Ponent de Palma ha estat especialment maltractada per l'Ajuntament, que ha deixat que un lloc icònic i amb grans possibilitats, pel fet d'estar al costat del passeig Marítim, s'hagi anat degradant fins a necessitar urgentment un pla d'acció", ha assenyalat Pomar.

Finalment, la candidata de Cs a l'Ajuntament de Palma s'ha compromès a "fer complir les ordenances municipals de sorolls perquè els veïns no vegin alterat el seu descans per l'excés de locals d'oci i de persones amb actituds incíviques".

stats