Ciutadans vol modernitzar i revitalitzar la zona del Ponent de Palma

La candidata a l'Ajuntament, Eva Pomar, considera imprescindible un pla per posar fi a la mala imatge de Cala Major i els voltants

La candidata de Ciutadans ( Cs)  a l'Ajuntament de Palma, Eva  Pomar , s'ha compromès a "revitalitzar i modernitzar la zona de  Ponent  per posar fi a la mala imatge i les molèsties als veïns".  En aquest sentit,  Pomar  ha assegurat que " Citadans  posarà damunt la taula un pla d'actuació per revitalitzar i modernitzar tota la zona. Durant els primers 100 dies de govern, ens posarem en marxa per licitar projectes i evitar la pèrdua d'uns fons europeus que, si no s'utilitzen, es perden".

En referència als fons europeus (Fons  FEDER) , la candidata de  Cs  a la batlia de Ciutat  ha denunciat que "el senyor Noguera i el senyor  Hila  estan malgastant fons europeus que anaven dirigits a la transformació d'aquesta zona, el que coneixem com el Pla Litoral de  Ponent , que amb prou feines s'ha posat en marxa per culpa de la inacció del Pacte".

"La zona de  Ponent  de Palma ha estat especialment maltractada per l'Ajuntament, que ha deixat que un lloc icònic i amb grans possibilitats, pel fet d'estar al costat del passeig  Marítim , s'hagi anat degradant fins a necessitar urgentment un pla d'acció", ha assenyalat  Pomar .

Finalment, la candidata de  Cs  a l'Ajuntament de Palma s'ha compromès a "fer complir les ordenances municipals de sorolls perquè els veïns no vegin alterat el seu descans per l'excés de locals d'oci i de persones amb actituds  incíviques" .

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF