Ciutadans
Política 06/10/2022

Ciutadans exigeix l'acta de regidor de dos edils de Sineu i Llucmajor per afiliar-se al PP

"El transfuguisme és una forma de corrupció", ha denunciat la coordinadora autonòmica de la formació taronja, Patricia Guasp

1 min
La portaveu de Ciutadans, Patricia Guasp

PalmaCiutadans ha exigit aquest dijous que dos edils de Llucmajor i Sineu retornin l'acta de regidor després de conèixer-se que s'han afiliat al Partit Popular. Els dos regidors, Pere Joan Jaume (Sineu) i Ginés Sáez (Llucmajor) es van donar de baixa del partit fa un any, i en aquell moment la formació taronja ja va reclamar la seva acta.

Ciutadans s'acull al punt 16 de la Carta Ètica del partit, on s'exigeix retornar l'acta "en cas que cessi en la militància del partit per qualsevol causa o si en el futur no estigués moralment disposat a complir algun dels compromisos abans descrits".

"Des de Cs demanam que tinguin la dignitat i la lleialtat de deixar la seva acta al partit i respectin la voluntat dels votants", ha explicat el partit en una nota de premsa. "A Cs tenim clar que el transfuguisme és una forma de corrupció. Lament que el PP aculli a les seves files i mantingui trànsfugues als seus governs", s'hi ha sumat la coordinadora autonòmica del partit, Patricia Guasp, en una piulada a les xarxes socials.

stats