Política 28/09/2020

Ciutadans nomena Patricia Guasp coordinadora del partit a les Balears en lloc de Joan Mesquida

José Ramón Bauzá entra a formar part de la nova executiva a les Illes

Ara Balears
1 min
La nova coordinadora de Ciutadans a les Balears, Patricia Guasp

PalmaCiutadans ha nomenat Patricia Guasp coordinadora i portaveu autonòmica del partit taronja a les Balears en substitució de Joan Mesquida. Aquest nomenament arriba després que el comitè executiu de Cs hagi aprovat aquest dilluns la designació dels comitès autonòmics. A més de Patricia Guasp com a coordinadora, destaca l'entrada de l'expopular i actual eurodiputat taronja, José Ramón Bauzá, en la nova executiva del partit a les Illes, d'on sí que ha sortit la regidora Joana Capó, anterior secretària d'organització.

D'altra banda, Joan Mesquida passarà a ser el secretari de comunicació de la junta directiva de la formació taronja, on el portaveu parlamentari, Marc Pérez-Ribas, no ocupa cap càrrec –encara hi pot haver altres designacions. A més, Alejandro Escriche s'encarregarà de l'àrea d'acció institucional i Lidia Sabater s'ocuparà de la d'organització.

Pel que fa als càrrecs de coordinadors insulars, Noemí Getino l'ocuparà a Mallorca; Eugenio Ayuso, a Menorca, i Javier Torres, a Eivissa.

stats