Política 12/11/2018

Ciutadans acusa al Govern de "frau" per haver sobrevalorat els immobles de les Balears

"El Govern d'Armengol ens roba", ha assegurat la diputada Olga Ballester al Parlament

Ara Balears
1 min
Olga Ballester, en una imatge d'arxiu en el Parlament.

PalmaLa diputada de Ciutadans Olga Ballester ha assegurat, aquest dilluns, que el Govern comet un "frau" amb una sobrevaloració dels immobles de les Illes Balears, que dispara els imposts que s'han de pagar per transmissió patrimonial, donació i successió.

Segons ha indicat Ballester en una roda de premsa, l'"elevadíssim" càlcul del valor dels immobles que actualment fa el Govern, suposa "un escàndol". Ballester ha assegurat que "el Govern d'Armengol ens roba".

"El Tribunal Econòmic Administratiu va fallar el 2016 que el Govern balear havia de modificar la manera de calcular el valor dels immobles i ja ha donat dues estirades d'orelles a Armengol i a la consellera Catalina Cladera perquè no han mogut un dit en aquest sentit", ha explicat la portaveu de Ciutadans.

"Tots aquests diners que, durant anys, s'han cobrat de més als ciutadans suposen una indecència, un frau gravíssim i Armengol ho sap", ha insistit Olga Ballester. "En calcular el valor dels immobles més alt del que és en realitat, es comet frau i els impostos resultants són també fraudulents", ha insistit la portaveu de Cs.

stats