Parlament de les Illes Balears
Política 17/10/2023

Canyades (Vox): "Qui vulgui IB3, que la pagui, com jo em pag Netflix"

El partit d'extrema dreta continua amb la seva lluita oberta contra IB3

ARA Balears
1 min
IB3

PalmaVox continua amb els atacs contra IB3 i amb la seva lluita per transformar-la en una cadena pública amb contingut en castellà o tancar-la. Aquest dimarts la diputada del partit d'extrema dreta al Parlament balear, Manuela Cañadas, ha defensat que, si no s'hi inclou informació i programació en castellà, el canal autonòmic hauria de convertir-se en una plataforma de pagament i no gratuïta. "Qui vulgui IB3, que la pagui, com jo em pag Netflix", ha remarcat durant la seva intervenció.

Aquest discurs ha arribat com a resposta a la consellera de presidència, Antònia Estarellas, qui ha assegurat que la programació ha de ser "de servei públic i ha de contribuir a la normalització del català com a llengua vehicular".

Davant això, la diputada del partit d'extrema dreta ha defensat que "la immensa majoria de la població de les Balears parla el castellà i només un terç empra el català" i que, per tant, s'hi ha d'incloure programació en castellà per "vetllar pels drets lingüístics dels ciutadans".

stats