Política 09/04/2022

“Per una candidatura unitària de país”, la nova campanya per aconseguir un diputat al Congrés

La iniciativa consistirà a recollir adhesions a través de la web candidaturaunitaria.cat

ARA Balears
1 min
Presentació de la campanya 'Per una candidatura unitària de país al congrés de diputats'.

PalmaAquest dissabte al matí s'ha presentat a Palma la campanya 'Per una candidatura unitària de país al Congrés de Diputats'. Segons han explicat en un comunicat, la iniciativa parteix d'un grup de personalitats de la societat civil, que reclamen als partits de país que acordin una candidatura de consens en les eleccions al Congrés de Diputats.

Els portaveus han destacat la necessitat de tenir una veu pròpia a Madrid per defensar els interessos de les Balears. En aquest sentit, han remarcat que això és "més urgent i imprescindible que mai davant la manca de finançament estatal, l'etern ajornament del règim fiscal especial, els atacs a la llengua i la cultura pròpies, la superpoblació sense control, la recentralització i les amenaces de l'extrema dreta a l'autogovern".

La campanya consistirà a recollir adhesions a través de la web candidaturaunitaria.cat. Les persones que han impulsat aquesta iniciativa han estat Gabriel Barceló Bover, Antoni Bennàssar Moyà, Gabriel Bibiloni, Jordi Caldentey Gorrió, Llorenç Capellà Fornés, Margalida Capellà Fornés, Nicolau Dols Salas, Sebastià Frau Gaià, Joan Guasp Vidal, Isidor Marí Mayans, Guillem Morro Veny, Felip Munar Munar, Maria-Antònia Oliver Cabrer, Climent Picornell Bauzà, Toni-Lluís Reyes i Ivan Solivellas.

stats