Política 29/10/2020

Biel Company critica els empresaris per acceptar massa el discurs del Govern

El president del PP balear ha dit que "s'ha anat a remolc del que ha dit la senyora Armengol amb el seu pla de reactivació, que no reactiva res"

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company

PalmaEl president del Partit Popular a les Balears, Biel Company, ha criticat els empresaris per acceptar massa el discurs del Govern. En el programa Al Dia d'IB3 Ràdio, Company ha assegurat que "a vegades ha semblat que el món empresarial es menjava el discurs de l'Administració" i que "s'ha anat a remolc del que ha dit la senyora Armengol amb el seu pla de reactivació, que no reactiva res".

A més, ha remarcat que els empresaris fan comentaris que evidencien que no estan contents. Company els ha demanat més contundència a l'hora de negociar i ha reivindicat que "els lideratges que tenen el poder de negociar l'han d'exercir".

Company ha insistit que la presidenta del Govern, Francina Armengol, hauria de dimitir pel cas Hat Bar perquè "ha quedat totalment desautoritzada" per demanar responsabilitat a la gent. "En aquest tema hi ha una qüestió de responsabilitat personal, perquè aquesta sortida provocarà que cada vegada que faci una recomanació li diguin 'tu hi eres".

Company ha admès que, en cas que la presidenta dimitís, s'hauria de cercar un nou president, però ha descartat completament Iago Negueruela, "perquè té mal caràcter" i dins el Govern "serveix per mossegar".

stats