Política 29/07/2019

Bauzá i Mesquida formaran part de la nova executiva de Ciutadans

El partit taronja amplia l'executiva nacional fins als 50 membres

Ara Balears
1 min
José Ramón Bauzá, número 4  la llista de Cs a les europees

PalmaL'expresident balear José Ramón Bauzá i el diputat balear Joan Mesquida formaran part de la nova executiva de Ciutadans. El líder del partit taronja, Albert Rivera, ha decidit sumar a la nova executiva exdirigents d'altres formacions i ampliar-la dels 40 membres actuals fins a 50, segons ha informat Efe. A més de la incorporació dels dos polítics balears, també ha fitxat Ángel Garrido, Edmundo Bal i Sara Jiménez i es planteja prescindir de crítics com Fernando Maura i Orlena de Miguel.

Aquesta ampliació és la mesura que ha pres Rivera després dels resultats electorals del passat 28 d'abril. El líder del partit ha defensat que vol gent "lleial" i que sempre hi ha "democràcia" al partit, però que s'ha de compartir un projecte comú, un concepte que ha tornat a il·lustrar dient que Ciutadans és un partit de "molts afluents que desemboquen en una mateixa mar".

El nou equip també tindrà una nova portaveu, la líder de la formació a Catalunya, Lorena Roldán, qui ha guanyat aquesta setmana les primàries per ser candidata a la Generalitat en substitució d'Inés Arrimadas.

stats