Palma
Política29/06/2022

Armengol "respecta" la Fiscalia, però defensa la gestió de Truyol

La presidenta sosté que les solucions als vessaments a la badia de Palma es van començar a posar quan la regidora va entrar com a presidenta d'Emaya

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha manifestat aquest dimecres que respecta la Fiscalia, que demana quatre anys de presó per a la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, pels abocaments registrats per part de l'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (Emaya), però ha defensat que va ser ella qui va començar a posar solucions a aquesta problemàtica quan va entrar com a presidenta de l'entitat.

Cargando
No hay anuncios

En declaracions als mitjans de comunicació, Armengol ha recordat que quan Truyol era al cap d'Emaya va ser quan es va pactar amb el Govern que el cànon de sanejament es destinàs a solucionar els vessaments. "Sí que puc garantir la feina que ha fet", ha remarcat en diverses ocasions, fent al·lusió a la gestió de l'actual regidora. A més, ha subratllat que va ser a partir del 2015, quan Truyol va ocupar el càrrec, que l'equip de govern municipal va traslladar aquesta problemàtica. "Era un problema de moltes dècades", ha afegit.

Per altra banda, després de ser preguntada per la situació que viu actualment l'Ajuntament de Palma, que fa unes setmanes va destituir els regidors Sonia Vivas i Rodrigo Romero, ha assegurat que no té "cap sensació de bomba". "Hi ha hagut una problemàtica que ha estat ben argumentada pel batle, José Hila, que crec que ho ha explicat molt bé", ha argumentat.

Cargando
No hay anuncios

Armengol també ha destacat que l'actual equip de govern de Cort també ha aconseguit trobar finançament per a la nova depuradora de Palma, que era una necessitat "bàsica" del municipi. "Ningú es va posar de perfil davant aquest problema i, en aquest cas, Truyol es va dedicar a solucionar-lo".