Política 31/05/2018

Armengol: "El debat està demostrant que la moció de censura era necessària"

Segons la presidenta del Govern, Rajoy "no fa esment de dimitir i donar un missatge de normalitat, que és el que hauria fet qualsevol president de qualsevol país europeu"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dijous que el debat al Congrés dels Diputats "demostra que era més necessari que mai que el PSOE presentàs aquesta moció de censura".

Armengol ha manifestat "sorpresa" perquè el president espanyol, Mariano Rajoy, "no està assumint cap responsabilitat política sobre un fet provat de corrupció del seu propi partit per una sentència com la de Gürtel".

Segons la presidenta, Rajoy "no fa esment de dimitir i donar un missatge de normalitat, que és el que hauria fet qualsevol president de qualsevol país europeu", ha retret Armengol en unes declaracions que ha penjat en el seu compte de Twitter.

"Esper que demà Pedro Sánchez pugui guanyar la moció de censura per la dignitat i la regeneració democràtica, i després d'haver presentat un projecte de govern molt lligat al que estam fent a les Balears amb una agenda social clara, un plantejament seriós de lluita contra la violència masclista, el retorn de drets socials, la tornada de la sanitat universal", ha assenyalat.

Armengol ha insistit que "s'està demostrant que era necessària, perquè hi ha una indignitat democràtica absoluta amb el govern del PP, i això és el que més dany fa a la ciutadania i a la democràcia, la corrupció".

stats