Política 06/11/2019

Armengol apel·la a "votar amb el cor i amb el cap" per fer possible un "govern seriós i responsable"

El PSIB tanca la campanya electoral a la Part Forana amb un acte multitudinari a Manacor

Ara Balears
2 min
Imatge de l'acte de campanya a Manacor

PalmaEls socialistes de les Balears continuen la seva ruta pels municipis de les Illes. Quatre dies abans dels comicis, el PSIB ha fet l'acte de campanya a Manacor amb més de 150 persones. Durant l'acte els polítics socialistes han demanat una mobilització "fins al darrer minut" per "tornar a fer història el 10 de novembre" i possibilitar un govern socialista que continuï amb les polítiques de progrés iniciades els darrers 15 mesos.

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha recordat que "aquests vots es tradueixen en polítiques per a la gent, com ja ho hem demostrat", amb referència a mesures com "la pujada del salari mínim, el retorn de la sanitat universal, la millora dels salaris i de l'economia".

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, també ha assistit a l'acte, en el qual ha demanat "votar amb el cor, però també amb el cap", per tenir, com més aviat millor, un govern "seriós i responsable" a Espanya. "Les eleccions de diumenge són clau per a la nostra generació, però especialment per als que vendran després", ha emfasitzat Armengol, amb referència a la lluita contra el canvi climàtic, un dels principals compromisos socialistes en el qual "no creu gens la dreta", hi ha insistit la socialista.

Per la seva banda, el candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, ha recordat que "totes les cartes estan damunt la taula" i que no "hi haurà sorpreses", referint-se als pactes de les tres dretes el 10 de novembre si sumen. "El PP espera governar amb la ultradreta", ha asseverat. Per això, el socialista ha apel·lat a la militància i la seva capacitat de mobilització per "aturar les dretes que neguen la violència masclista i persegueixen qui pensa diferent".

La també candidata al Senat per Mallorca, Susanna Moll, ha demanat el vot per al partit socialista perquè és "el partit de les persones". "Estam pertot arreu: als barris, en les fires, en els mercats...", ha sentenciat Moll.

stats