Política 27/02/2022

Activistes polítics de l'esquerra sobiranista de les Illes llancen un vídeo de suport a Eulàlia Reguant

La diputada de la CUP serà jutjada pel Tribunal Suprem per haver-se negat a respondre les preguntes de Vox en el judici de l'1-O

ARA Balears
1 min
Eulàlia Reguant i Carles Riera durant el ple del Parlament de Catalunya.

PalmaDiferents activistes polítics de l'esquerra sobiranista de les Balears han llançat un vídeo de suport a la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, que serà jutjada aquest dimarts pel Tribunal Suprem per haver-se negat a respondre les preguntes de Vox en el judici de l'1-O.

En la campanya de suport a Reguant hi apareix un grup de gent diversa de les Illes. Personalitats del món polític i social com Neus Truyol, Guillem Balboa, Mateu Xurí, Josep Ferrà i Margalida Ramis, entre d'altres, mostren el seu compromís en la defensa de la llibertat d'expressió i condemnen el feixisme. "El feixisme no pot tenir cabuda en una societat democràtica", recalquen en el vídeo.

Crida en suport a la diputada de la CUP Eulàlia Reguant

La Fiscalia demana per a Reguant sis mesos de presó i inhabilitació per un delicte de desobediència greu. Reguant s'exposa, doncs, a perdre l'escó al Parlament de Catalunya.

Per altra banda, i amb motiu de l'inici del judici contra la diputada de la CUP, la Crida per Palma ha anunciat que aquest 1 de març es durà a terme una manifestació als jutjats de l'avinguda d'Alemanya per fer costat i en solidaritat amb Reguant. La protesta començarà a les 17.30 h davant dels jutjats.

stats