Vox surt en defensa del negoci del turisme de gatera

El partit d'extrema dreta qualifica de "dictatorial" la mesura de tancar els establiments de Punta Balena

Vox critica la mesura del Govern balear de tancar tots els negocis dels epicentres del turisme de gatera de Mallorca. El partit d'extrema dreta ha reaccionat a la decisió de l'Executiu assegurant que és "una mesura dictatorial" que acabarà d'enfonsar els empresaris i treballadors de l'Arxipèlag.

Per al partit d'extrema dreta aquesta mesura "criminalitza els empresaris del turisme" i no té en compte que els empresaris "fan un esforç per salvar la temporada" i que ara es troben amb una "prohibició arbitrària" que "acabarà d'enfonsar el poc que els podia salvar".

La regidora de Vox a l'Ajuntament de Calvià, Esperanza Catalá, reclama la suspensió d'aquesta mesura i exigeix les reivindicacions necessàries per a la reobertura dels negocis de turisme de gatera. "Si han obert els negocis, és perquè paguen impostos, tenen els permisos pertinents i compleixen amb la normativa; hem de defensar els empresaris", ha sentenciat.

El Govern balear fa tancar tots els negocis dels epicentres del turisme de gatera de Mallorca

Cal recordar que aquest dimecres e l Govern balear ha anunciat la decisió de tancar de manera immediata i durant els dos pròxims mesos tots els negocis de Punta Balena, a Magaluf, i dels carrers de 'la Cervesa' i 'el Jamón', a l'Arenal, els principals epicentres del turisme de gatera a Mallorca

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF