Més de 600 persones s'han apuntat a les llistes de Vox Balears per a les eleccions del 26 de maig

El partit d'ultradreta presentarà candidatures al Parlament balear, als consells i a 21 municipis

Vox  Balears anuncia que més de 600 persones s'han apuntat a les llistes per participar en les eleccions del 26 de maig. La formació d'extrema dreta presentarà candidatures al Parlament balear, als quatre consells i a 21 municipis. 

Entre els candidats, segons assegura aquest partit en un comunicat, hi ha "professionals liberals, membres de la societat civil, esportistes, empresaris de diferents sectors, professors, personal sanitari, pagesos i ciutadans d'acreditada experiència en política". 

Jorge  Campos encapçala la llista al Parlament balear, de la qual, asseguren, "formen part candidats de totes les Illes". Alhora, es presenten Pedro  Bestard  al Consell Insular de Mallorca, Antoni Camps al de Menorca,  Esther  Fernández al d'Eivissa i  Carlos  Torres al de  Fomentera .

A Mallorca  Vox  ha configurat candidatures a les batlies de Palma i de tretze municipis més: Llucmajor, Calvià, Inca, Alcúdia, Sóller, Binissalem, Bunyola, Son Servera, ses Salines, Campos, Manacor, Felanitx i Marratxí.

A Eivissa, s'han tancat candidatures per als cinc municipis que formen l'illa. A Menorca tenen llistes a les batlies de Ciutadella i Maó.

L'empresari palmesà  Juan  Nigorra ocupa el lloc número 15 a la llista de la candidatura per a les eleccions europees. Nigorra va ser membre destacat de la Fundació Nacional Círculo Balear, que va presidir  Jorge  Campos.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF