Política 28/10/2019

Terol (PP) a Armengol: "Seria un bon moment per rompre amb els independentistes radicals"

El secretari de Política Local del Partit Popular creu que MÉS per Mallorca ha de sortir del Govern

Maria Fuster
1 min
Antonio González Terol, en el centre de la imatge, amb Maria Salom, Biel Company i Marga Prohens

PalmaAntonio González Terol, secretari de Política Local del Partit Popular, ha mencionat que si a Pedro Sánchez li lleva la son governar amb Podem, amb el govern de les Illes li ha de passar el mateix. És per això que afirma que "seria un bon moment per rompre amb els independentistes radicals", en referència a MÉS per Mallorca, un partit que, segons González, hauria de treure del govern la presidenta Francina Armengol.

"Si Sánchez ha dit que amb Esquerra i amb Junts no vol res, no s'entén que aquí a Balears, el partit socialista governi amb el partit que ha firmat pel dret d'autodeterminació juntament amb altres partits independentistes a Catalunya", afirma el secretari de Política Local del Partit Popular. També ha fet una crida a rompre amb Podem perquè "el que volem és que Pedro Sánchez pugui dormir, però a partir del 10 de novembre, si és possible, fora de la Moncloa".

Antonio González Terol s'ha reunit aquest dilluns amb els representants dels treballadors i treballadores de presons i ha recordat que el mes de setembre el seu partit polític va registrar una proposició no de llei perquè es reconegui el caràcter d'autoritat pública als funcionaris de les presons. Terol també ha aprofitat per recordar les propostes electorals del PP.

stats