Sonia Vivas: "És un orgull que Podem pensi en mi per a les llistes de Palma"

La policia perseguida dins el cos per la seva condició sexual i també responsable del departament de Delictes d'Odi podria anar-hi de número 2

La policia local en excedència Sonia Vivas  podria tenir futur dins el món de la política, ja que la formació Podem es planteja comptar-hi per anar de número dos a les llistes municipals per a la batlia de Palma, que encapçalaria el diputat  Alberto Jarabo .

Per Vivas, "és un honor " que s'estigui pensant en mi. Si és així, ho considera tota "una responsabilitat que hauré de ponderar i posar sobre la taula per prendre una decisió", assegura. Amb tot, Sonia Vivas admet que no hi ha una proposta oficial, però només "tenir-me en compte és una gran satisfacció personal".

La policia local que fou responsable de la posada en marxa del departament de Delictes d'Odi assegura que "sempre hi ha hagut una molt bona relació amb la família de Podem, tant amb les bases com amb els representants de les institucions, que sempre m'han donat suport". Es refereix, sobretot, al judici que es va dur a terme el mes de juny passat, en què condemnaren a dos anys de presó i inhabilitació per coaccions dos excompanys seus de secció que l' havien assetjada  per la seva condició sexual.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF