Política 26/12/2018

Simón Planells, candidat a la batlia de Sant Antoni pel PSIB

Ho ha fet públic aquest dimecres en roda de premsa

Ara Balears
1 min
Simón Planells, candidat a la batlia de Sant Antoni pel PSIB

PalmaEl socialista Simón Planells (Eivissa, 1987) ha presentat la candidatura a la batlia de Sant Antoni per a les properes eleccions del 26 de maig.

Planells ha comparegut al costat de l’actual batle de la localitat eivissenca, el també socialista Pep Tur Cires. És llicenciat i doctor en Economia, té un màster en Economia Pública i en formació del professorat i desenvolupa la seva carrera de docent a l’IES Sa Blanca Dona.

El candidat socialista ha destacat el treball realitzat durant aquesta legislatura pels seus companys de partit, els quals governen en coalició amb Reinicia i El Pi-Proposta per les Illes, i ha qualificat el pacte d’un “punt d’inflexió”.

Planells ha assegurat que li agrada la feina que ha fet Tur al capdavant del Consistori i l’equip de feina i la manera de fer política, “enfocada a tot el món i a una política de futur i de sostenibilitat”.

Pel que fa a l’equip que l’acompanyarà, Planells ha dit que el “denominador comú serà la seva voluntat de canvi”.

A les eleccions generals del desembre de 2015, Simón Planell fou el candidat del PSOE al Senat per Eivissa i Formentera i el juny del mateix any, després de les eleccions municipals i autonòmiques, va formar part de l’equip negociador dels acords de governabilitat del Consell eivissenc.

Entre els anys 2012 i 2017 va ocupar la Secretaria d’Economia de la Federació Socialista d'Eivissa.

stats