Política 31/07/2019

Prohens: "Amb aquest PSOE és molt difícil abstenir-se"

La diputada i secretària de comunicació del PP a les Illes Balears ha criticat durament Sánchez

Ara Balears
1 min
Marga Prohens. / ISAAC BUJ

PalmaLa diputada i secretària de comunicació del PP a les Illes Balears, Marga Prohens, ha criticat durament Sánchez i ha remarcat que "amb aquest PSOE és molt difícil abstenir-se". Durant l'entrevista a 'Al Dia', d'IB3 Ràdio, Prohens ha definit Sánchez com a "bipolar" perquè demanava al PP l'abstenció "mentre ens insultava". La secretària ha assegurat que les dades del CIS "em varen preocupar", però no "ens hem de refiar al 100% d'aquestes enquestes. Si fos així, Sánchez convocaria eleccions demà mateix".

Prohens també ha remarcat que al Partit Popular "no volem que hi hagi noves eleccions perquè seria com un frau, com dir als votants que s'han equivocat". Durant l'entrevista també ha explicat que Pablo Casado ha "estès la mà" a Pedro Sánchez, però el socialista no ha facilitat les negociacions".

En referència al seu nou càrrec de secretària de comunicació del Partit Popular, Prohens ha assegurat que "hem de fer molta feina" i que l'objectiu és "marcar un perfil propi i diferenciat dels altres partits de dretes".

stats