Política 07/05/2019

El Pi de Palma proposa augmentar la policia de barri per millorar la seguretat ciutadana

Aquesta és una de les més de 15 mesures que la formació planteja per solucionar el que consideren una "problemàtica"

Ara Balears
1 min
El candidat d'El Pi Josep Melià i la número dos, Neus Sánchez

PalmaEl candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha proposat ampliar la policia de barri per millorar la seguretat a Ciutat. Aquesta és una de les més de 15 mesures que la formació planteja per solucionar el que consideren una "problemàtica", i entre les quals també destaca adaptar els horaris dels agents a l'activitat comercial i turística de la capital. Segons els regionalistes, es tracta d'una demanda de molts de comerciants i hotelers, que, tal com ha explicat Melià, "pateixen des de fa estona els problemes derivats de la manca d'efectius dels cossos de seguretat al municipi."

En aquest sentit, el candidat ha recordat que "quan Mateu Isern era batle va desmantellar aquest servei que l'actual govern tampoc no ha recuperat". A més, també ha destacat la importància de reordenar els efectius, flexibilitzar els horaris per millorar l'efectivitat de la tasca policial i crear una unitat específica per a la Platja de Palma, "especialment en temporada alta. L'objectiu és impedir les conductes incíviques, la seguretat i el descans dels ciutadans i ciutadanes, segons han explicat en un comunicat.

D'altra banda, Josep Melià ha recordat una de les altres propostes de la formació, l'augment del nombre de càmeres destinades a la videovigilància i al control del trànsit als eixos de la ciutat i a les zones turístiques.

stats