Política 23/09/2019

El PSIB acusa el PP de crear alarmisme malgrat que Madrid s'ha compromès a pagar els 177 milions

La portaveu socialista, Sílvia Cano, es mostra en desacord amb la idea de reprovar la ministra d'Hisenda en funcions, Maria Jesús Montero

Ara Balears
1 min
La portaveu del PSIB en el Parlament, Sílvia Cano, durant la compareixença d'aquest dilluns

PalmaLa portaveu parlamentària del PSIB, Sílvia Cano, ha criticat aquest dilluns el PP per crear "alarmisme" després que la ministra d'Hisenda en funcions, Maria Jesús Montero, s'hagi "compromès" a tornar els 177 milions d'euros que el govern espanyol deu a les Balears.

"Sembla que al Partit Popular li molesta que es trobin solucions a temes importants", ha dit Cano aquest dilluns en roda de premsa. "Què pretén el PP? Ara tampoc no els va bé?", s'ha demanat.

Cano no creu que "reprovar" Montero, com ha anunciat el PP que farà en el proper ple del Parlament, o "censurar-la", com ha anunciat MÉS per Mallorca, sigui el camí a seguir. "Hem d'insistir en les nostres peticions, però reprovar algú només servirà per aconseguir un titular de diari", ha assenyalat.

Quant a la possibilitat que els residents de les Balears vegin reduït el descompte del 75% en els desplaçaments, Cano s'ha mostrat rotunda. "És un tema blindat que no està en perill", ha dit.

stats