Política 02/11/2019

El PP diu que posarà 100.000 habitatges per llogar si guanya les eleccions

Els candidats balears al Congrés i el Senat reiteren que abaixaran els impostos

Ara Balears
1 min
Els candidats del PP a les eleccions del 10 de novembre s'han reunit aquest dissabte amb joves militants

PalmaLa cap de llista del PP al Congrés per les Balears, Marga Prohens, i els candidats al Senat per Mallorca, Maria Salom i Javier Bonet, han explicat aquest dissabte les propostes per als joves que el Partit Popular durà endavant si guanya les eleccions del pròxim 10 de novembre. Treball i habitatges han estat els dos punts principals sobre els quals han insistit els candidats populars durant un acte que s'ha duit a terme a Palma. En matèria d'habitatge, els populars han anunciat el compromís de "crear 100.000 habitatges per llogar, perquè els joves tinguin més fàcil poder emancipar-se".

"El PP presenta un programa extraordinari per als joves. Tornarem a generar ocupació aplicant una nova gran baixada d'impostos i tornarem a impulsar l'economia. Això és el millor perquè els nostres joves tinguin el futur que desitgen", ha declarat la candidata al Senat, Maria Salom.

Salom ha reiterat que el PP surt a guanyar aquestes eleccions perquè és necessari que Casado "desbloquegi la situació del país". "Si el PP guanya, hi haurà estabilitat i governarem des de la concòrdia, des de la Constitució, des de la serenitat i des de la fermesa, per a tots els espanyols i per tot el que ens uneix".

La candidata popular ha insistit que fa falta "un partit com el PP per garantir el compliment de la Constitució i l'ordre a Catalunya, com també per afrontar la crisi econòmica que està arribant".

stats