Política 04/09/2018

Neix Joves per les Illes, les joventuts d'El Pi

Pel secretari general dels regionalistes, es tracta "d'una prova de l'arrelament i enfortiment del projecte d'El Pi"

Jaume Ribas
1 min
Alguns dels impulsors de l'entitat reunits fa unes setmanes a Porreres.

PalmaDes d'aquest cap de setmana està actiu a les xarxes el compte de Joves per les Illes, una nova entitat que es podria convertir en les joventuts d'El Pi. Segons el president de la comissió gestora que s'ha encarregat de crear-la, "un 40% dels gairebé 30 membres de l'entitat milita a El Pi", però n'hi ha d'altres que no ho fan.

En qualsevol cas, Salas no amaga que la intenció és acabar signant "un conveni de col·laboració" amb la força regionalista que presideix Jaume Font. El secretari general del partit, Josep Melià, assegura que el sorgiment d'aquesta entitat juvenil és "una prova de l'arrelament i enfortiment del projecte d'El Pi".

Per Salas, Joves per les Illes ha de ser "un espai de formació i debat" i una "alternativa per a la gent jove" més activa i polititzada. Explica que la majoria de membres que tenen de moment són universitaris i que hi ha molts més homes que dones, tot i que se n'hi van incorporant de cada vegada més.

El grup, que encara no ha organitzat cap acte públic però que ja està registrat com a associació, és molt actiu a Twitter, on des de fa uns dies comenta notícies i l'actualitat illenca.

A més, Joves per les Illes ha organitzat un sopar a Llucmajor que vol aprofitar per presentar-se en societat i captar militants nous.

Neix Joves per les Illes, les joventuts d'El Pi
stats