Política 06/07/2018

Joan Mesquida participarà en un acte de Ciutadans diumenge a Palma

Aquest dijous va presentar la dimissió com a director general de Turisme i Projectes Estratègics de l'Ajuntament de Calvià

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida.

PalmaJoan Mesquida, el primer director de la Policia i la Guàrdia Civil amb el Govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero, participarà en l'acte de la plataforma Espanya Ciutadana, que organitza Ciutadans diumenge a Palma.

El passat mes d'abril ja va anunciar la seva baixa del PSIB-PSOE després de 32 anys de militància. La notícia que participarà en l'acte de Ciutadans arriba l'endemà que Mesquida hagi presentat la dimissió com a director general de Turisme i Projectes Estratègics de l'Ajuntament de Calvià. Així, aquest dijous va demanar al batle, Alfonso Rodríguez Badal, la substitució en el seu càrrec i la reincorporació al seu lloc de funcionari al Consistori del poble com a cap del Servei Municipal de Gestió Tributària.

Ciutadans ha assenyalat que Mesquida té una llarga trajectòria tant en l'Administració central com en l'autonòmica a les Balears, on va ser conseller d'Hisenda i Pressupostos i diputat al Parlament balear. Ara participarà en la tercera presentació de la plataforma Espanya Ciutadana, que serà diumenge a Palma. Les dues anteriors varen tenir lloc el 20 de maig a Madrid i a Màlaga el 16 de juny.

Mesquida (Felanitx, Balears, 1962) és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i Dret per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Entre el 2006 i el 2008, va ser el primer director al càrrec conjuntament de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil. Segons ha informat Ciutadans en un comunicat, aquesta tasca va ser reconeguda amb la Gran Creu de l'Ordre del Mèrit Civil, la Medalla de Plata de la Policia Nacional i la Creu de Plata de la Guàrdia Civil.

stats