Publicitat
Publicitat

DEBAT SUCCESSORI SOCIALISTA

Joan Mesquida, candidat a "remoure consciències" en el PSOE

Es presentarà Joan Mesquida a les primàries del PSOE? El temps ho dirà, de moment manté la incertesa. Ahir, qui va ser director general de la Policia i la Guàrdia Civil en el govern Zapatero va presentar una plataforma ciutadana anomenada "Forma parte de la solución", amb la qual pretén "remoure consciències cap al sentit comú".

No vol ser "la tercera via" del PSOE, no té pretensions personals perquè mai no ha vist "l'eròtica del poder per cap banda", però tampoc no renuncia a "tenir responsabilitats polítiques en el PSOE". Tot i les expectatives creades, no ha revelat si acabarà presentant-se com a candidat a líder del PSOE emprant com a trampolí aquesta plataforma.

El que sí que ha explicat és el que faria ell si fos president. El primer de tot, "somatitzar" els problemes de la gent i "esborrar la rialla de la cara". Després, fer "un govern de concentració dels millors".

Continua fidel al PSOE, però creu que els partits convencionals "fan aigua" i cal més participació. Pensa que amb les tecnologies que hi ha a l'abast de la gent, no pot ser que es pugui entrar amb una clau a un compte bancari i no es puguin exposar els plantejaments ciutadans als governants en qüestions com la Llei de l'avortament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF