Política 29/03/2019

Jaume Font defineix els candidats d'El Pi com persones que "coneixen el carrer"

Els regionalistes han presentat aquest divendres les llistes del seu partit al Parlament i al Consell de Mallorca

Ara Balears
1 min
Els candidats d'El Pi

PalmaEl president d'El Pi, Jaume Font, ha presentat les llistes del seu partit al Parlament i al Consell de Mallorca integrades per persones que, en la seva opinió, "trepitgen i coneixen el carrer", segons ha informat Efe. També s'ha revelat aquest divendres la incorporació de sis independents a la llista de candidats a la Cambra per Mallorca. La formació regionalista comptarà de cara a les pròximes eleccions amb els independents Lina Pons (2), Marilén Rosselló (10), Pedro Pons (15), Mateu Melis (19), Felipe Morant (23) i Josefina González (24). La llista, que encapçalarà Font, la completen Josep Melià (3), Maria Antònia Sureda (4), Josep Franco (5), Tita Mir (6), Jaume Mut (7), Katia Rouarch (8), Joaquín Cantalapiedra (9) i Llorenç Tortella (11).

El president del partit també ha mostrat el seu convenciment que la seva formació pugui aconseguir "la majoria social" a les eleccions del 26 de maig. "Volem canviar el destí de les Balears i avui donam la primera passa", ha dit, segons ha informat l'agència de notícies.

La cap de llista al Consell, Xisca Mora, ha explicat que el seu equip "aposta per persones que han demostrat la seva capacitat de gestió i que representen l'essència pura dels pobles de Mallorca". I ha puntualitzat que "volem un nou Consell, que sigui més eficaç i que aposti pel municipalisme". Per optar a presidir la institució insular, El Pi ha elaborat una llista liderada per Mora i integrada per Antoni Amengual (2), Bel Febrer (3), Pere Soler (4), Magdalena Vives (5), Toni Salas (6), Joana Maria Bennassar (7), Rafel Ballester (8), Neus Serra (9) i Tolo Gili (10).

stats