Política 13/06/2019

Jarabo i Vivas fan una crida a les bases de Podem per entrar en el govern de l'Ajuntament de Palma

El partit morat decideix mitjançant una consulta popular si assumeix àrees de gestió o si es limita a donar-hi suport extern

Maria Fuster
1 min
Imatge de Alberto Jarabo i Sonia Vivas durant la reunió amb els bombers

PalmaEl cap de llista de Podem a les passades eleccions municipals, Alberto Jarabo, i la número 2, Sonia Vivas, han fet aquest dijous una crida a les bases del partit morat perquè votin que sí a entrar en el govern de l'Ajuntament de Palma. Podem decideix mitjançant una consulta popular si assumeix àrees de gestió o es limita a donar suport extern al nou Ajuntament i es manté fora de la gestió. La consulta, que va començar dimecres, finalitza aquest divendres a les 13 hores.

"Els resultats que hem tret a Palma són un mandat clar que ens obliga a fer esforços per governar, perquè la nostra presència hi és imprescindible", han assenyalat Jarabo i Vivas.

Malgrat la voluntat de formar part del govern municipal, ambdós representants continuen criticant el pacte entre PSOE i MÉS per Palma. "Han estat deslleials, perquè hauria de ser un acord a tres", ha afirmat Vivas. La número 2 dels morats ha assegurat que, si el resultat de la consulta és que cal entrar en el govern, "tornarem a establir contactes per arribar a un acord raonable i proporcional per als interessos de la ciutadania de Palma".

stats