Política 26/03/2019

Interior inclou la comissaria de la Policia Nacional a Maó en el Pla d'infraestructures

El nou equipament tindrà un cost de 3,5 milions d'euros

Iván Martín
1 min
La reunió de la Junta de Seguretat celebrada a l'Ajuntament de Maó ha deixat importants anuncis.

MaóLa delegada del govern espanyol a les Balears, Rosario Sánchez, ha anunciat aquest dimarts a Menorca, durant la reunió de la Junta de Seguretat, que la nova comissaria de la Policia Nacional del municipi ha estat inclosa en el Pla d'infraestructures del Ministeri d'Interior per un import de 3,5 milions d'euros. Es tracta d'una demanda històrica, ja que les actuals dependències han quedat obsoletes.

La nova comissaria abandonarà les instal·lacions de la plaça de Miranda i es traslladarà a un solar ubicat a la via Ronda. Aquest espai el va cedir per a aquesta finalitat l'Ajuntament de Maó fa 15 anys. En la reunió de la Junta de Seguretat, de caràcter ordinari, hi ha participat el cap de la Policia a les Balears, Gonzalo Espino.

La trobada ha servit per fer balanç de les últimes festes de la Mare de Déu de Gràcia i planificar les pròximes, així com per tractar del protocol de col·laboració i coordinació entre les forces i cossos de seguretat de l'Estat per a la protecció de les víctimes de violència masclista. La delegada del govern espanyol a Balears, Rosario Sánchez, ha explicat que l'índex de criminalitat de Menorca està per davall de la mitjana estatal, i que la plantilla de la Policia Nacional es reforçarà amb la incorporació de vuit agents i sis alumnes, i a l'estiu s'augmentarà la vigilància de l'aeroport amb deu agents més.

stats