Política 31/08/2020

Iago Negueruela, sobre el PP: "Tenim una oposició totalment irresponsable"

El PSIB reclama unitat als partits polítics i suport a les mesures del Govern

Maria Llull
1 min
Reunió de la Comissió Executiva del PSIB

PalmaEl portaveu del PSIB, Iago Negueruela, ha carregat aquest dilluns contra el PP i la seva tasca d'oposició, la qual ha qualificat de "totalment irresponsable". Negueruela ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de la reunió de la Comissió Executiva del PSIB i ha reclamat unitat política i suport a les mesures del Govern per frenar la pandèmia del coronavirus. "Tenim una oposició totalment irresponsable", ha dit referint-se al PP, partit que "primer critica els mecanismes de protecció i després reclama que s'allarguin".

Negueruela ha recordat que, malgrat les crítiques i el debat, El Pi i Ciutadans es varen afegir al pla de reactivació econòmica del Govern, cosa que no va fer el PP. "En varen quedar fora i ara demanen un gran pacte. Això és molt irresponsable", ha reiterat. El portaveu socialista ha recordat que va ser precisament el PP qui va llevar els ERTO "per posar els ERO, abaratir l'acomiadament i retallar prestacions" com a mesures per sortir de la crisi del 2008.

El portaveu socialista ha reclamat als partits de l'oposició "unitat i responsabilitat", a més de suport a les mesures del Govern per afrontar l'emergència sanitària i pal·liar-ne les conseqüències econòmiques i socials.

stats