Política 05/06/2018

El Consell de Menorca impulsa una campanya de promoció de la Reserva de la Biosfera

La iniciativa es destina a residents i visitants, amb la finalitat de donar a conèixer el potencial d'un territori sostenible

Iván Martín
1 min
Els 25 anys de Reserva de la Biosfera són el millor reclam per a promocionar Menorca.

MaóEl Consell Insular de Menorca, coincidint amb el Dia internacional del medi ambient, ha anunciat la posada en marxa d'una nova campanya amb motiu del 25è aniversari de la declaració de Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO. El títol de la iniciativa, adreçada a residents i turistes, és 'Tan senzill com ser natural', i té el repte d'apropar el concepte de sostenibilitat a la ciutadania amb l'objectiu que aquesta s'identifiqui amb la Reserva de la Biosfera i s'hi comprometi.

La campanya es durà a terme durant els mesos d'estiu i ha estat ideada per l'empresa Island Mood. La reclamació d'aquesta promoció inclou també una crida a l'acció: 'Sigues tu també natural'. Les fotografies, obra de Benjamín Riquelme, són el complement perfecte per remarcar el missatge que pretén traslladar el Consell Insular. La campanya s'editarà en anglès, castellà i català, i, a banda de presentar el potencial de la Reserva de la Biosfera, reconeixerà el paper de la població menorquina com a amant dels valors naturals i la implicació en l'equilibri del territori.

El Consell Insular engegarà la primera fase de la campanya en els pròxims dies. Serà visible en tanques publicitàries, transport públic, mitjans escrits i digitals. D'altra banda, la institució publicarà una revista dedicada a la Reserva de la Biosfera i reforçarà la comunicació a les xarxes socials. A més, paral·lelament, l'agència Reserva de la Biosfera de Menorca ha renovat la seva pàgina web, a càrrec de les empreses Hidria i Silme. El nou portal, www.menorcabiosfera.org, es divideix en tres blocs; Reserva Biosfera, Descobreix i Projectes.

stats