Política 21/08/2020

Company recrimina al Govern que sigui "incapaç de fer front" a la situació "desbordada" de la pandèmia

El president del PP balear critica la manca de proves PCR i de rastreig de contactes

Maria Llull
1 min
El president del PP balear, Biel Company

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha recriminat al Govern que sigui "incapaç de fer front" a la situació de la pandèmia, que "s'ha desbordat". Company ha assenyalat la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol, com a responsable de la situació "caòtica" dels rebrots a les Illes i ha criticat la manca de proves PCR i de rastreig de contactes. "En què han estat pensant aquests dos o tres mesos?", ha demanat, a més de recordar que hi ha pobles "sense metge ni infermera". "Sembla que pensaven que no hi hauria rebrots", ha afegit.

El líder popular ha tornat a qualificar de "màrqueting" la gestió del Govern i també ha manifestat preocupació pel començament del curs escolar. "Ens preocupen els infants i la salut de professors. Feijóo ja anunciat que a Galícia es faran proves PCR a tots els docents, i aquí no es faran", ha comentat.

A més, Company ha recordat que el PP ja ha registrat la sol·licitud perquè Armengol comparegui davant del Parlament d'urgència per explicar quines mesures posarà en marxa l'Executiu per fer front a l'agreujament de la pandèmia.

stats