Política 16/06/2016

Colau: "Som en la màgia dels moments històrics"

Domènech comparteix míting amb l'alcaldessa i Iglesias a Palma i crida a foragitar el PP dels territoris de parla catalana

Ferran Casas
1 min
Ada Colau a Palma

PalmaL'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat una de les protagonistes del míting central de la candidatura Units Podem MÉS a Palma aquest dijous. A l'acte 'El somriure del Mediterrani' ha afirmat que ha pensat en el seu avi Ramon, que no es va treure mai "la por del damunt". "Voldria que veiés que la seva néta és la primera dona alcaldessa de Barcelona", ha afirmat. "Voldria que veiés que la gent comuna hem perdut la por i som amb tota la força a les institucions en la màgia dels moments històrics", ha indicat.

L'alcaldessa ha afirmat que "volem representar el conjunt i demostrar que les coses poden ser d’una altra manera i feminitzar la política". S'ha mostrat segura de la viabilitat del seu projecte polític: "Seguirem al peu del canó malgrat que hi haurà dies molt difícils", ha dit.

A més de Colau, al míting intervenien els caps de llista locals de Podem, Esquerra Unida i dels ecosobiranistes de MÉS. Entre els convidats hi havia Colau però també el cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, i la líder de Compromís i vicepresidenta del govern del País Valencià, Mónica Oltra.

Domènech ha fet una crida als "territoris de parla catalana" a fer pinya "per fer fora el PP" i ha mostrat la seva satisfacció pel canvi polític a les Balears. Ha indicat que el model dels populars és "especulatiu i antiecològic" i una "agressió" constant. Davant d'això s'ha mostrat convençut que els territoris que comparteixen llengua i cultura catalana "sabran respondre com ningú i acabarem amb el malson".

stats