Política 05/02/2020

Ciutadans demana explicacions a IB3 pel presumpte frau dels drets d'autor

L'Audiència Nacional investiga 14 televisions pel cas La Roda

Ara Balears
1 min
IB3 és la televisió autonòmica que més creix en audiència a l’Estat

PalmaCiutadans ha sol·licitat la compareixença al Parlament del director general d'IB3, Andreu Manresa, perquè doni explicacions per la investigació pel presumpte frau de les televisions per part de l'Audiència Nacional, denominat La Roda de les Televisions.

El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno investiga 14 ens televisius, inclòs IB3, pel suposat frau de La Roda, pel qual presumptament s'obtenien ingressos milionaris per drets d'autor de continguts musicals emesos en programes nocturns. "Segons les darreres notície,s s'obtenien ingressos milionaris pels drets d'autor de continguts musicals emesos en programes de 14 televisions", ha explicat la portaveu parlamentària de Ciutadans, Patrícia Guasp, en una roda de premsa.

"Volem que el senyor Andreu Manresa, director general de l'Ens Públic de la Radiotelevisió de les Illes Balears, ens expliqui la situació i aclareixi si a IB3 ha existit o va existir transparència en la contractació", ha indicat Guasp en declaracions després de la reunió de la Junta de Portaveus.

stats