Política 12/01/2020

Armengol diu que comparteix el mateixa full de ruta polític que Sánchez

La presidenta del Govern ha destacat que "era molt necessari rompre el bloqueig"

M.f.
1 min
La presidenta del govern balear, Francina Armengol

PalmaLa presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha assenyalat que creu que la formació del govern espanyol "és una molt bona notícia perquè compartim el mateix full de ruta polític que el govern de Pedro Sánchez". Armengol també ha afirmat que la formació del nou executiu "era molt necessari per rompre aquest bloqueig polític que existia i per fer possible el que votaren els ciutadans a les urnes dia 10 de novembre".

La lluita contra la precarietat laboral, la millora de drets, la millora de l'educació i la sanitat pública, el desenvolupament de la Llei de dependència i la lluita contra el canvi climàtic són els temes que la presidenta de l'Executiu balear destaca com a fronts d'acció política similars als de govern Sánchez. "Qüestions que hem treballat aquí, a les Illes Balears, des del 2015", ha dit Armengol.

Armengol no ha volgut comentar res sobre si hi haurà socialistes de les Illes al capdavant de secretaries d'Estat del nou govern Sánchez, s'ha limitat ha dir que "Pedro Sánchez ha dibuixat un bon govern per a Espanya que, sens dubte, afectarà positivament els ciutadans de les Illes Balears".

stats