Política 28/01/2019

Alberto Jarabo apel·la a la unitat de Podem

El portaveu parlamentari espera que el seu partit pugui arribar a un acord amb Íñigo Errejón a Madrid

M.ll.
1 min
Els diputats de Podem, Alberto Jarabo i Laura Camargo.

PalmaEl portaveu parlamentari de Podem, Alberto Jarabo, s'ha mostrat satisfet aquest dilluns per l'anunci d'Irene Montero sobre la possibilitat d'arribar a un acord amb Íñigo Errejón per presentar una candidatura única a la Comunitat de Madrid, en lloc de competir amb la plataforma Més Madrid. "S'havia de fomentar el diàleg, perquè no tenia cap sentit mantenir la tensió. Hi havia d'haver una entesa entre les parts", ha dit.

Jarabo ha explicat que Mae de la Concha assistí el passat 25 de gener a una reunió de líders regionals a Toledo, que es va convocar per analitzar la situació de Podem i fer una crida a la unitat. "Tenim una responsabilitat immensa davant dels votants i ens hem de centrar a millorar de manera concreta la vida de les persones", ha comentat. Per aquest motiu, el portaveu considera que "tota proposta per assolir candidatures unitàries és d'agrair".

A més, el portaveu s'ha mostrat orgullós de les 59 lleis que ha aprovat el Govern aquesta legislatura. "Quan governava José Ramón Bauzá es varen aprovar 51 lleis, moltes amb decrets. Ara estam contents de batre un rècord de lleis, moltes de les quals consensuades", ha dit.

stats