Política 07/08/2019

Ajornen la vaga indefinida de fems per poder negociar al setembre

Des del sindicat han destacat la seva voluntat de negociar i solucionar els problemes del sector i per això han posposat l'aturada

Ara Balears
1 min
Molts contenidors estan espanyats, però no s'obliga al seu recanvi.

PalmaLa vaga indefinida convocada pels treballadors de neteja viària prevista per al 22 d'agost queda ajornada fins al mes de setembre. Així ho ha comunicat aquest dimecres CCOO, que ha detallat que aquest canvi és degut que s'ha convocat una reunió a tres bandes amb la patronal de neteja viària, el Govern de les Illes Balears i el mateix sindicat el pròxim 9 de setembre per poder analitzar els problemes del sector.

Aquesta decisió ha arribat després d'una reunió d'urgència que han mantingut aquest dimecres el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, el secretari general de CCOO a les Balears, José Luis García Vidal, i el secretari general de la Federació de Construcció i Serveis, Miguel Pardo. Segons ha informat CCOO en un comunicat, han acordat mantenir una reunió el 9 de setembre.

Des del sindicat han destacat la seva voluntat de negociar i solucionar els problemes del sector i per aquest motiu han posposat l'aturada. Tot i això, també recorden que la raó principal per fer vaga és reivindicar un conveni col·lectiu autonòmic.

stats