Part Forana 24/05/2019

Vox demana el vot municipal per a Convergència - El Pi a Santa Margalida

Monjo entén que és la resposta a l'anunci de CPU de donar suport a la coalició d'esquerres

M. B.
1 min
Joan Monjo, batle i candidat de Convergència-El Pi, coalició per a la qual Vox demana el vot..

Santa MargalidaVox fa campanya electoral a Santa Margalida per aconseguir el vot autonòmic i de les europees per als seus candidats. Tot i que no es presenta a les locals, reparteix sobres amb la candidatura de Convergència - El Pi, liderada per l'actual batle, Joan Monjo. Un vídeo que fa córrer a les xarxes el grup Can Picafort Unit (CPU) constata aquest fet.

Monjo assegura que ell no ha demanat a Vox que repartís paperetes de la seva candidatura i explica que "Vox ha anat a la presentació de CPU i ningú no s'escandalitzat".

Miquel Company, portaveu de Vox a Santa Margalida, ha assegurat a ARA Balears que "el partit no pot donar el vot al PP ni a Ciutadans". "CPU ens convidà a repartir sobres seus, però hem vist que volen donar suport a Suma –la coalició d'esquerres– i no volem que la nostra gent acabi donant un vot a l'esquerra".

Vox aconseguí el 12% dels vots a les passades generals. A escala local, la diferència entre els blocs de dreta i esquerra està molta ajustada (9 i 8 regidors, respectivament). Per a Monjo, "és lògic que Vox no vulgui un govern d'esquerres amb independentistes".

stats