Part Forana 02/05/2022

Arriba Vins a Biniamar, una jornada que unirà vins, música i solidaritat

Les entrades es venen a la pàgina web de l'organització per 15 euros

ARA Balears
1 min
Una de les copes de 'Vins a Biniamar'

PalmaL'església nova de Biniamar acollirà aquest dissabte 7 de maig l'esdeveniment Vins a Biniamar, que maridarà tasts de vins, música i solidaritat. Segons han explicat, a través d'un comunicat, aquest esdeveniment enquadrat en el marc de la Fira i Festa de la Creua Selva , s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de Selva de dur a terme iniciatives destinades a estimular la vida social a tots els pobles del municipi, a promocionar-los i també a donar suport al producte local de Mallorca.

Vins a Biniamar es durà a terme en horari d'horabaixa de 18 a 22.30 h i hi participaran un total de 10 cellers de diferents zones de Mallorca, entre les quals se n'inclouen quatre del mateix municipi de Selva. A més, hi haurà una actuació musical a càrrec del jove artista mallorquí Miquel Àngel. L'organització ha informat que l'entrada, que té un preu de 15 euros, inclou una copa de vidre serigrafiada, cinc tasts de vins i un descompte de 5 euros en la compra de vi al recinte . A més, es podran adquirir tiquets extres de vi al mateix recinte per 1 euro. Les entrades es poden comprar aquí.

Els organitzadors han remarcat que l'esdeveniment tindrà un caire solidari, ja que al mateix recinte hi haurà una parada de tapes a càrrec del Patronat Fundació Joan XXIII, que dona cobertura a les persones amb discapacitat intel·lectual. Així, tot el que es recapti en venda de menjar anirà destinat a aquesta entitat.

stats