Part Forana 07/04/2022

Els veïns de Pollença vendran "ciris de la pau" i destinaran els beneficis a ajudar els ucraïnesos

L'objectiu és que els pollencins facin un donatiu a través de l'adquisició

ARA Balears
1 min
Presentació de la iniciativa

PalmaLes associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de Confraries, muntaran tres paradetes aquest Diumenge de Rams on posaran a disposició de la ciutadania 2.500 ciris que portaran la inscripció 'Una llum per la Pau'. Segons han informat a través d'un comunicat, tots els beneficis que aconsegueixin amb les vendes es destinaran íntegrament a ajudar el poble ucraïnès a través de Caritas.

Així, una de les paradetes estarà ubicada una a l'entrada de la parròquia; l’altra, devora el Club Pollença, a la plaça Major de Pollença, i la tercera, a l'entrada de l'església del Port de Pollença. Al Port de Pollença, també es muntarà una paradeta en el mercat de dimecres que ve. Els organitzadors han detallat que l'objectiu és que els veïns i veïnes de Pollença facin un donatiu a través de l'adquisició dels ciris, i per això s'ha establert una quantitat mínima d'un euro.

En el comunicat, les associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç han demanat a totes les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa que, sempre que sigui possible, encenguin 'una llum per la pau' a la processó del Dijous Sant i mostrin al món que "a Pollença defensam la pau, la unió en la diversitat, la defensa dels drets humans i el constant progrés democràtic dels pobles".

stats