Part Forana 22/07/2021

Valldemossa suspèn les festes de la Beata i estudia ajornar-les al mes de setembre

Si la situació sanitària ho permet es celebraran els dies 10 i 11

1 min
Imatge de Valldemossa

ValldemossaValldemossa ha suspès les festes de la Beata que s'havien de celebrar a final de juliol i estudia ajornar-les als dies 10 i 11 de setembre, segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears. Un dels esdeveniments més tradicionals és la sortida del Carro Triunfal, que es fa el 28 de juliol, però enguany no es podrà fer. "Enguany només hi haurà la missa, amb distància i amb una pantalla fora", ha dit el batle de Valldemossa, Nadal Torres.

L'objectiu del Consistori era poder fer enguany la desfilada de la Beata amb totes les mesures de seguretat. "Tenim els permisos per fer poder la festa, però la seguretat és el més important. Ens ho hem agafat amb tristesa perquè ja fa dos anys que no podem gaudir de les festes patronals", ha lamentat. "El covid-19 és molt delicat. Fa un parell de dies que estic nerviós. Teníem la il·lusió de poder celebrar les festes enguany. Si la corba baixa les celebrarem a principi de setembre", ha afegit.

Encara que la situació sanitària millori i les festes patronals es puguin ajornar al mes de setembre, el batle assegura que no seran iguals que les dels altres anys. "Durem tots els policies locals necessaris, no hi haurà revetles i es faran actes mantenint les mesures sanitàries", ha dit.

stats