Part Forana 19/07/2021

Els treballadors del servei de recollida de fems de Capdepera faran vaga indefinida a partir del 8 d'agost

Els empleats van votar aquesta resolució dissabte en una assemblea on es va exposar la situació de bloqueig de la negociació del conveni amb l'empresa UTE Capdepera

ARA Balears
1 min
Contenidors

PalmaEl secretari general de CCOO d'Hábitat Baleares, Miguel Pardo, ha informat aquest dilluns que els treballadors del servei de recollida de fems, punts verds i voluminosos de l'empresa contractada per l'Ajuntament de Capdepera faran vaga indefinida a partir del 8 d'agost.

Segons ha informat Europa Press, els empleats varen votar aquesta resolució dissabte en una assemblea on es va exposar la situació de bloqueig de la negociació del conveni amb l'empresa UTE Capdepera. Per això, els treballadors varen decidir, per majoria absoluta, convocar la vaga indefinida.

Així, si finalment no s'arriba a un acord el pròxim dia 29 de juliol en el Tribunal d'Arbitratge i Mediació de Balears (TAMIB), la vaga afectarà Cala Ratjada, Canyamel, sa Font de sa Cala, Cala Mesquida i el poble de Capdepera.

Pardo ha explicat que l'empresa ha presentat una proposta econòmica sense cap pujada salarial per al 2021, però adaptada a la pujada dels funcionaris per al període 2022-2024. Malgrat el rebuig, el sindicat confia aconseguir un acord per poder evitar la vaga.

stats