Part Forana 11/12/2021

Un treballador de l'Ajuntament de Campos denuncia amenaces per part d'un regidor

En un vídeo explica les condicions laborals en les quals treballava i les amenaces que ha rebut

1 min
Ajuntament de Campos.

CamposUn treballador de l'Ajuntament de Campos que entrà a fer feina al Consistori a través del SOIB, ha fet públic un vídeo en què denuncia les males condicions laborals en les quals treballava i les amenaces que ha rebut per part del regidor d'Esports, Jaume Vidal Pons. "Em va dir que anàs alerta per Campos, no fos cosa que acabàs malament", afirma l'empleat en el vídeo.

Segons el relat del treballador, tot va començar quan entrà a treballar a la Brigada municipal. En el moment del berenar, el varen portar a una saleta on hi havia una paret amb fotos sexistes. El regidor d'aquesta àrea n'estava assabentat i ho va comunicar al Consell Insular. EL treballador envià una carta a la batlessa de Campos, Xisca Porquer, perquè "fos conscient del que passava", però mai li contestà. El Consistori ha aclarit en una nota que la batlessa "va tenir coneixement de l'existència" d'aquests pòsters i que els va fer retirar de manera immediata. També afirma que ahir, dimarts, Porquer va rebre el treballador.

Els fets més greus que denuncia l'empleat varen ocórrer el 23 de juliol, quan el regidor d'Esports es va presentar al lloc de feina del treballador per parlar sobre la carta que havia enviat a Porquer. Es va negar a identificar-se, però posteriorment el treballador descobrí que era el regidor d'Esports. Respecte d'aquest fet, el Consistori apunta que, "en no haver-hi testimonis del que va succeir, l'equip de govern queda a disposició dels investigadors per aportar la documentació o informació necessària per aclarir els fets".

stats