Part Forana 25/06/2021

Tornen els concerts de gran format a Inca amb la banda Cap Pela Simfònic

L'actuació de la banda serà el pròxim 10 de juliol al pati d'armes del Quarter General Luque

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament d'Inca

IncaInca acull el concert de la banda Cap Pela Simfònic, que comptarà amb l'acompanyament de les orquestres de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i Lauseta. L'actuació es farà en el pati d'armes del Quarter General Luque dia 10 de juliol a les 21.30 h, informa el consistori en una nota.

Aquest concert es convertirà en el de major format i aforament des de l'inici de la pandèmia que es duu a terme a Inca, ja que compta amb un aforament màxim de 700 places. Aquesta iniciativa, impulsada per l'Ajuntament d'Inca, comptarà amb un sistema de taquillatge gratuït i cadirat adaptat a les noves mesures de seguretat pel covid-19. Les entrades es trobaran disponibles a partir d'avui i es poden comprar en línia.

Aquest concert se suma als quatre prevists en el marc del festival Incajazz, que també ha estat traslladat al Quarter General Luque per ampliar els seus aforaments. De forma paral·lela, també es duran a terme altres actuacions musicals i activitats culturals amb motiu de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén. "Feim un esforç molt important per anar reiniciant l'activitat a la nostra ciutat i anar recuperant el dinamisme de la ciutat", explica el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

stats