Fires
Part Forana 26/09/2022

Torna la 23a edició de la Fira Gremial d'Alaró amb més de 90 parades

L'esdeveniment transformarà el municipi en un gran aparador, ja que mostrarà els oficis artesans agrupats en diferents carrers

ARA Balears
1 min
El batle del poble, Llorenç Perelló, i la regidora de Fira, Mari Cabañero, presentant la fira aquest dilluns.

PalmaAlaró farà aquest diumenge la 23a edició de la Fira Gremial després de dos anys d'aturada per la pandèmia. Tot el centre d'Alaró es transformarà en un gran aparador on es mostraran els oficis artesans agrupats en diferents carrers, imitant el que durant segles varen ser els gremis. Ara per ara, ja han confirmat la seva presència més de 90 parades artesanes.

D'aquesta manera, al centre es podran trobar productes agroalimentaris, mostres de flors i plantes, artesans de joieria i fang, productors de teixits, de fusta i de pell o negocis de decoració. L'objectiu d'aquesta fira és, també, oferir una mostra de la feina que fan les empreses locals. A més, hi haurà constants actuacions i animació al carrer.

D'altra banda, es farà una Mostra de Cuina a la plaça del Mercat, la qual comptarà amb la participació de deu establiments locals, de tres cellers i un productor de cervesa artesana. De fet, el batle del municipi, Llorenç Perelló, ha destacat el contingut cultural del programa apuntant, per exemple, les cinc exposicions artístiques que es faran al poble. Perelló també ha recalcat la importància de la Mostra d'Arts Tradicionals de Caça i ha explicat que "Alaró és un poble caçador amb molta tradició familiar" i ha reivindicat "el paper dels caçadors de preservació del medi natural".

stats