Part Forana 14/02/2022

Toni Serra traspassa la batlia de Muro a Miquel Porquer

El canvi forma part del pacte entre Convergència Democràtica Murera i El Pi

1 min
Miquel Porquer (esquerra) i Toni Serra (dreta)

L'actual batle de Muro, Toni Serra, traspassarà aquest dissabte la batlia de Muro al seu soci de govern, Miquel Porquer. Així, es compleix el pacte entre Serra, que ha governat durant dos anys i vuit mesos al capdavant de Convergència Democràtica Murera (CDM), i Porquer, que fins ara ha estat primer tinent de batle amb El Pi.

"Ha estat un orgull fer poble i, tot i la situació excepcional per la pandèmia, estic satisfet", ha dit Toni Serra a l'ARA Balears. En concret, qui encara és batle ha destacat que s'han encaminat tres eixos bàsics marcats al programa electoral. En primer lloc, la creació de l'arxiu municipal que "serà enveja per a molts de pobles i dels més importants de Mallorca". La documentació es trobarà a l'antiga cooperativa i prest s'inaugurarà, tot i que les previsions eren fer-ho durant les festes de Sant Antoni. Per altra banda, Serra ha ressaltat l'inici del projecte de l'escoleta 0-3 anys i la renovació total dels parcs infantils.

Per la seva banda, Miquel Porquer ha assegurat que per a ell comença una nova etapa, però continuista dins el Consistori. "Volem acabar el que tenim començat, que no és poc", ha dit a aquest diari. A més dels projectes engegats, Porquer ha destacat el centre de dia com un dels altres objectius abans de les eleccions del 2023.

stats