Mobilitat
Part Forana 10/08/2022

Els taxistes d'Andratx desmenteixen que els taxis de Palma hagin de fer la Part Forana

El president de Ràdio Taxi Andratx, Miguel Ángel López, ha assegurat que els treballadors del sector de la capital balear descuiden els seus clients per donar servei a altres municipis

ARA Balears
2 min
Vaga de taxis

PalmaEls taxistes d'Andratx han mostrat aquest dimecres "desacord i indignació" amb la notícia publicada per Diario de Mallorca que indica que "per primera vegada" els taxis de Palma es veuen forçats a carregar clients d'altres municipis. El president de Ràdio Taxi Andratx, Miguel Ángel López, ha assegurat que aquesta informació és falsa: “Els taxis de Palma porten carregant fora de la ciutat des que es va aprovar una ordre confusa i estranya de reciprocitat". López considera que el que han de fer és "donar servei en el seu municipi i cobrir totes les peticions que tenen" perquè són ells mateixos qui "gestionam els nostres serveis".

El president ha afegit: "Si els sobren cotxes llavors poden dedicar-se a donar servei a altres municipis, en cas que sigui necessari i si els ho demanen". Segons el comunicat que ha emès Radio Taxi Andratx, el problema és que "estan venint als pobles a fer serveis a l'aeroport i descurant als clients de Palma". López ha aprofitat per recordar que Andratx donava servei al municipi d'Estellencs, "però quan va començar a haver-hi molta feina es va haver de deixar, perquè el primer per a un taxi d'Andratx són els clients del nostre municipi, que és el que haurien de fer els de Palma".

El representant dels taxistes andritxols ha assenyalat que tenen un acord amb els companys de Calvià per a "moments puntuals" en els quals és necessari una ajuda. "En cas de tenir serveis que no es puguin atendre per anar a l'aeroport, Palma o qualsevol lloc, els donaríem els serveis a ells" ha explicat. López ha denunciat el fet que "els taxis de Palma estan tot el dia carregant a Andratx, Alcúdia, Pollença i altres municipis de la Part Forana" i ha advertit que si algun taxi de Palma carrega sense autorització "es denunciarà".

stats