Part Forana 10/01/2022

Son Servera reparteix estoigs d'educació sexual per als joves del municipi

Un preservatiu, una tovallola de làtex i un lubricant són alguns dels materials de l'estoig 'Estima a qui vulguis sense etiquetes'

ARA Balears
2 min
Estoigs d'educació sexual per als joves del municipi

Un preservatiu, una tovallola de làtex i un lubricant són alguns dels elements que es troben a l'estoig que reparteix l'Ajuntament de Son Servera entre els joves del municipi per promoure la prevenció, la seguretat i els beneficis del sexe, segons ha explicat el Consistori en un comunicat.

Les regidories de Joventut i Igualtat han presentat una campanya d'educació sexual sota el nom 'Estima qui vulguis sense etiquetes' per fomentar entre els joves del municipi que ho vulguin un estoig d'educació sexual. La campanya promou gaudir de la sexualitat sense etiquetes i viure-la d'una manera saludable i en positiu.

L'estoig inclou un preservatiu per protegir de les malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats; una tovallola de làtex per evitar la transmissió de fluids i risc de contreure infeccions, i un lubricant per a situacions de baixa lubricació en les relacions sexuals. És una manera propera de transmetre als joves la importància de la prevenció i de la seguretat en la sexualitat, alhora que es reconeix aquesta com a part important del desenvolupament dels joves, segons ha explicat el Consistori.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la Direcció Insular de Participació i Joventut del Consell de Mallorca i pretén convertir el Centre Jove en un lloc de referència on poder informar-se. "Es pretén oferir a l'adolescència i a la joventut oportunitats perquè, des d'una informació objectiva, contrastada i veraç, puguin relacionar-se des del respecte i la igualtat", ha explicat Dori Moreno, regidora d'Igualtat.

Totes aquelles persones que vulguin l'estoig podran anar a cercar-lo al Centre Jove durant l’horari habitual. "Volem contribuir al desenvolupament personal de la població juvenil mitjançant campanyes enfocades a la seva salut. Gaudir d'unes relacions segures i responsables és la base per a una bona salut en tots els sentits", ha conclòs Fafang Dong, regidor de Joventut.

stats