Part Forana 02/08/2017

Son Macià vesteix el poble de Joc de Trons per celebrar la seva festa

El programa proposa música, jocs, esports, cultura i humor per gaudir durant deu dies

Ara Balears
1 min
Son Macià vesteix el poble de Joc de Trons per celebrar la seva festa

PalmaA partir de dia 5 d'agost, Joc de Trons i les seves famílies arriben a Son Macià. Més o menys. A la plaça del poble hi haurà banderoles amb les insígnies de la 'casa Espork', la 'casa Tresgarrons' i la de la 'tribu Doscaquis', que donaran el tret de sortida als deu dies de festa i que formen part d'un programa que inclou "propostes de tot tipus" i pensades per a totes les edats, segons expliquen des de la Comissió de Festes de Son Macià.

Així, del 5 al 15 d'agost, tant veïns com visitants podran gaudir de "propostes de tot tipus" i "fins i tot abans del dia del pregó". Per al primer dia s'ha organitzat un mercadet de segona mà, a més de la primera edició de l'Agrotardeo, que inclourà les actuacions de Noise End i el DJ Bernat Garau. Diumenge tindrà lloc un dels actes més emblemàtics de les festes, la baixada de carretons.

El pregó de festes, que pronunciarà Margalida Cadentey, serà el dimecres dia 9 d'agost a les 23 hores i el sopar solidari es farà el 10 d'agost, que enguany es dedicarà a l'associació Tip-Tap. El dia per als més menuts serà divendres i podran gaudir tant de la festa infantil com de la 'Música en família'.

El torn de la revetla serà dissabte dia 12 i hi haurà les actuacions dels grups Gin Tònics, Onion Rabbits, Toninaina i el DJ Biel Castell. Les festes acabaran amb el XVII Campionat Mundial d'Estràngol, "el joc de cartes més macianer" i amb la XXXIII Fira de Son Macià.

stats