Part Forana 05/08/2021

Sineu reclama més presència policial a la Part Forana

A partir de setembre el Consistori començarà a treballar per augmentar la plantilla

ARA Balears
1 min
Un policia local de les Illes Balears.

Sineu 

L'Ajuntament de Sineu ha reclamat aquest dijous a la delegada del govern espanyol, Aina Calvo, que augmenti la presència de la Guàrdia Civil al quarter general de Sineu i que se solucioni la manca de policies locals a la Part Forana de Mallorca, segons apunta el Consistori en una nota. Aquesta petició l'ha feta durant la Junta de Seguretat, en la qual també han participat el cap del quarter de la Guàrdia Civil de Sineu, Ramón Llabrés; el cap de la Policia Local de Sineu, Antoni Frau i tres representants de la corporació municipal, entre d'altres.

En batle de Sineu, Tomeu Mulet, ha comunicat a Calvo que l'equip de govern preveu augmentar la plantilla de la Policia Local amb una plaça. Així, a partir del mes de setembre, el Consistori començarà a treballar perquè "aquest increment de la plantilla sigui una realitat", apunta.

Per altra banda, i amb vista a les festes patronals de la Mare de Déu d'Agost, Mulet ha reclamat la necessitat d'augmentar la vigilància policial al municipi, sobretot els dies centrals de la festa. Aquest "augment d'efectius ajudarà a evitar actituds incíviques i a controlar que es compleixi el protocol per evitar contagis de covid-19", ha dit.

stats